Gezelschapsdieren

Kleine huisdieren - hond kat konijn

De beste behandeling van uw trouwe huisdier

De gezondheid en het welzijn van uw huisdier is heel belangrijk. Dit weten wij en daarom staan we dag en nacht voor u klaar met de beste zorg, betrokkenheid en behandelingen.

In goede handen

U kunt met uw huisdieren terecht voor de spoedeisende hulp. We staan er 24/7 klaar voor. Daarnaast zijn we ingericht om alle gangbare ingrepen, opnames en onderzoeken zelf uit te kunnen voeren. In onze opnameafdeling zijn we in staat om patiënten langdurig op te nemen. Naast de aandacht van de dierenartsen worden de dieren goed verzorgd door onze zeer betrokken dierenarts-assistentes. Uw huisdier is bij ons in goede handen! Gegarandeerd. Voor hoogspecialistische chirurgische en diagnostische behandelingen hebben we goed contact met de omliggende 2e lijns praktijken.

Onze medische faciliteiten

  • Een up to date spreekkamer;
  • diverse diagnosemiddelen (röntgen en echografie);
  • een moderne opname-afdeling waar voor katten en honden in een aparte ruimte zitten (minder stress voor beide);
  • laboratorium met moderne bloed- en urineonderzoeks apparatuur. Hierdoor kunnen we vaak binnen een uur al een uitslag geven;
  • een apotheek, zodat de gewenste medicijnen direct voorgeschreven kunnen worden;
  • uitgebreide voerlijn. We kunnen u goed adviseren over het allerbeste voer voor uw huisdier.

Behandeling op afspraak

Voor de behandeling van gezelschapsdieren werken wij op afspraak. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op 0572 - 35 33 34.

Periodieke controles en inentingen

Voor periodieke controles en inentingen kunt u ook een afspraak maken.

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Actueel

Onze beste tips en het laatste nieuws

12/01

Aangepaste openingstijden

Let op,  in verband met een nieuwjaarsborrel zijn wij a.s. vrijdag 13 januari tot 16:30u geopend. Uiteraard zijn wij voor spoedgevallen 24u per dag bereikbaar op: 0572-353334.

Lees meer »
23/12

Openingstijden i.v.m. de Feestdagen

Onze openingstijden de komende week i.v.m. de Feestdagen 🎄 zijn:   – A.s. maandag 26 december: gesloten. – Dinsdag 27 dec t/m vrijdag 30 december: 08:00-18:00 uur geopend. – Zaterdag 31 december: 08:00-11:30 uur.   Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, u kunt dan bellen met ons vaste nummer: 0572-353334.   Denkt…

Lees meer »
Scroll naar top