Column

Reekalf

Reekalf

Geachte lezers,

Afgelopen week stond er een artikel in dit weekblad over een reekalf welke naar onze praktijk is gebracht. Dit reekalf bleek een volwassen ree te zijn die gelukkig maar licht gewond was. Enkele schaafwonden en wat kneuzingen was alles wat de pechvogel opgelopen had. Een injectie met pijnstiller en een rustig plekje in het bos zal hem weer volledig op de been hebben gebracht.

Het blijft echter een raadsel hoe een ree zo ver van een bos midden in Raalte terecht is gekomen…

Dit geval geeft, wellicht ten overvloede, aan dat onze praktijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is voor spoedgevallen. Overdag is er vrijwel altijd een dierenarts in het pand, en buiten openingstijden is er non-stop een dierenarts op afroep klaar om naar uw dier te kijken. Voor alle gevallen geldt, altijd eerst bellen op 0572-353334. Een tip is om dit telefoonnummer op te slaan in uw mobiele telefoon zodat u ons altijd snel kan bereiken.

Over 24/7 gesproken, vanaf 1 mei j.l. hebben we een nieuwe website waar u de hele dag online een afspraak kunt maken voor vaccinaties, controleconsulten, chippen en nagels knippen. Voor spoedgevallen en zieke dieren vragen we u vriendelijk om te bellen, zodat we kunnen inschatten wat de ernst is en op welke locatie u terecht kunt.

Onze volledig vernieuwde website is een plek waar u volop informatie kan vinden over onze praktijk, onze diensten, onze medewerkers en nog veel meer. Kom gerust een keer een kijkje nemen!

Tot slot wil ik u er op wijzen dat het vlooien en tekenseizoen weer, in volle hevigheid, begonnen is. Behandel uw huisdier dus snel met goede middelen. Wij adviseren om een middel te geven welke 3 maanden werkt tegen zowel vlooien als teken. Voor de hond kan dit door middel van een tablet en voor de kat kan dit met een pipet in de nek. Bel ons gerust voor meer informatie over dit onderwerp. We helpen u graag!

Vriendelijke groet,

Bob Suurenbroek

Dierenarts in Raalte en Heino

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Scroll naar boven