Korinne Oldeboer

Korinne Oldeboer

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Specialiteit: Gezelschapsdieren

Het belangrijkste van mijn werk vind ik om de best mogelijke zorg te geven aan alle dieren die bij ons in de praktijk komen. Dit kan behoorlijk wat diergeneeskundig gepuzzel zijn om tot de juist diagnose te komen, alle lekkere snacks uit de kast trekken om dat opnamepatiëntje weer te laten eten, maar bijvoorbeeld ook net wat extra aandacht voor de dieren die het eigenlijk hartstikke eng vinden om bij ons te komen. Elk dier is anders en ook de wensen van elke eigenaar zijn anders. Ik vind het belangrijk om daarmee rekening te houden in het therapieplan dat samen wordt opgesteld voor de best mogelijk zorg van het dier.

Voor mij was het niet van jongs af aan duidelijk dat ik dierenarts wilde worden, maar vanaf het moment dat ik begon aan de opleiding diergeneeskunde wist ik dat ik op de juiste plek zat. Vooral de combinatie van gezellig kletsen met de eigenaar en samen zoeken naar het beste plan om hun dier zo goed mogelijk te helpen spreekt mij erg aan. Geen dag is hetzelfde en het is nooit te voorspellen welke dieren en welke problemen je op je spreekuur krijgt. Soms is het een behoorlijke uitdaging om tot een diagnose te komen, maar als dat uiteindelijk lukt en het dier gezond weer met de eigenaar mee naar huis kan, dan geeft dat zeker een heel voldaan gevoel!

Ik heb op dit moment nog een brede interesse, maar zou me de komende jaren graag nog verder verdiepen in de dermatologie en neonatologie/pediatrie. Ook de ‘bijzondere’ dieren (ratten, fretjes, etc.) vind ik erg leuk en zijn zeer welkom op mijn spreekuur!

Korinne Oldeboer

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Scroll naar boven