Adriaan Beulens

Adriaan Beulens

Functie: Dierenarts landbouwhuisdieren
Specialiteit: Melkvee en laboratorium

Gezonde koeien en een tevreden veehouder, daar doe ik het voor!

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij DGC Midden Salland. Als Zeeuw in het mooie Salland, met veel koeien en gemoedelijke mensen, voel ik mij helemaal op m’n plaats.

Mijn werk bestaat met name uit de begeleiding en diergeneeskunde op melkveebedrijven. Samen met een veehouder zijn koppel koeien gezond houden en eventuele problemen zo snel mogelijk op lossen, daar ga ik voor! Ook bij veranderingen op een melkveebedrijf in bijvoorbeeld huisvesting, voeding of manier van produceren ben ik graag betrokken. Daarnaast ben ik nog af en toe in ons laboratorium te vinden om daar onze laborante te ondersteunen met onderzoek naar ziekteverwekkers in bloedmonsters en melkmonsters. Ook ga ik nog enkele keren per jaar naar bedrijven in het buitenland, zoals Portugal en Ethiopië, de koeien zijn er hetzelfde maar de omgeving en doelstellingen van de veehouders maken ook dit tot een mooie uitdaging! Al met al een gevarieerd beroep wat ik hoop nog vele jaren samen met collega’s en veehouders uit te mogen oefenen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, met mijn honden trainen, in de tuin bezig zijn of een rondje op de racefiets maken mijn dag helemaal goed.

Adriaan Beulens

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Scroll naar boven