Even voorstellen.

 

Nieuwe gezichten in de praktijk! Zowel bij de gezelschapsdieren als bij de landbouwhuisdieren zijn er nieuwe collega’s die het team komen versterken. Hieronder stellen ze zich voor:

 

Mijn naam is Korinne Oldeboer en vanaf november 2019 versterk ik het team van gezelschapsdierenartsen bij DGC Midden Salland. Ik ben opgegroeid in Raalte en daarna uitgewaaid naar Leeuwarden, Wageningen en Utrecht voor verschillende dier gerelateerde opleidingen om vervolgens weer terug te keren naar Raalte om te werken bij deze fijne praktijk!

Voor mij was het niet van jongs af aan duidelijk dat ik dierenarts wilde worden, maar vanaf het eerste moment bij de opleiding diergeneeskunde wist ik dat ik op de juiste plek zat. Ik ben fan van honden en katten, maar ook de ‘bijzondere’ dieren (konijnen, ratjes, fretjes, etc.) vind ik erg leuk. Daarnaast zou ik me graag nog wat meer willen verdiepen in de dermatologie en neonatologie/pediatrie.

Wellicht bent u mij al tegengekomen op de praktijk en anders tot ziens in de praktijk!

Korinne Oldeboer

 

 

 

Mijn naam is Willem Frieling, 26 jaar oud en, voor degene die mij nog niet gesproken hebben, een Brabantse oorsprong. Hiervoor heb ik 1,5 jaar als rundveedierenarts gewerkt in Brabant. Mijn eindstage van de studie heb ik bij Diergeneeskundig Centrum Midden Salland gelopen en de goede ervaringen die ik tijdens deze periode heb opgedaan hebben mij doen besluiten om bij deze praktijk te komen werken.

Ik kijk er naar uit om u op uw bedrijf van dienst te kunnen zijn voor zieke dieren maar ook om uw dieren gezond te houden. De melkveehouderij is een dynamische sector waarin jullie als ondernemer voor veel uitdagingen komen te staan. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om de  melkveehouderij een mooie en gezonde toekomst te geven.

 

Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking, houdoe!

Willem Frieling

 

 

 

 

Plaats een reactie

Your email address will not be published.

Openingstijden

Maandag :
08:00 - 18:00 uur
Dinsdag :
08:00 - 18:00 uur
Woensdag :
08:00 - 18:00 uur
Donderdag :
08:00 - 18:00 uur
Vrijdag :
08:00 - 18:00 uur
Zaterdag :
08:00 - 11:30 uur
Zondag :
gesloten

Contactgegevens

DGC Midden Salland
Burgemeester Kerssemakersstraat 48
8101 AP RAALTE

: info@middensalland.nl
: 0572 - 353334

KvK nummer: 08225175
BTW nummer: NL0057.45.603.B.01

Copyrights 2020 DGC Midden Salland
Scroll naar boven