Even voorstellen…

Even voorstellen…

Deze week is onze nieuwe collega Roos begonnen, hieronder stelt ze zich voor:

Met een kersvers diploma op zak, mag ik vanaf juli aan de slag als dierenarts landbouwhuisdieren in Raalte. Na een ontzettend leuke stage kijk er erg naar uit om zelf op pad te gaan. De diversiteit van dit mooie vak spreekt me heel erg aan. Zo haal ik veel voldoening uit het erbovenop helpen van een zieke koe, of het verlossen van een gezond kalf. Mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar vruchtbaarheid, chirurgie en jongvee. Daarnaast wil ik me graag nog verder te verdiepen in de veehouderijsector! In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken te vinden of verken ik de buurt op mijn racefiets. Hopelijk tot ziens!

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Scroll naar boven