• Openingstijden ma t/m vr 08.00 - 18.00 uur | za 08.00 - 11.30 uur
  • info@middensalland.nl
  • 0572 - 353334

Column

Nieuwe voeding

Nieuwe voeding

Beste lezers,

Onze praktijk heeft besloten om per 1 januari j.l. van voerleverancier te veranderen. De reden hiervoor  was dat de vorige voeding de laatste jaren erg sterk in prijs gestegen was. We willen graag dat goede voeding voor uw hond en/of kat voor iedereen betaalbaar is. We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan en hebben ons uitvoerig laten voorlichten. Tot slot hebben we gekozen voor HPM voeding van Virbac. Hieronder zetten we samen met Virbac uiteen waarom het in onze ogen uitstekend voer is.

VETERINARY HPM: DE NIEUWE GENERATIE VOEDING VOOR UW CARNIVOOR

Goede voeding is niet alleen belangrijk voor de dagelijkse gezondheid en het welzijn van honden en katten. Voeding staat centraal in alle levensfasen voor de opbouw, het onderhoud en het behoud van een optimale gezondheid.

VETERINARY HPM van Virbac is een nieuwe generatie voeding die zo nauwkeurig aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een hond of kat. De voeding is gebaseerd op een hoog eiwit – laag koolhydraat formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Veterinary HPM gezondheidsvoeding helpt honden en katten van alle leeftijden hun eigen gezondheid op peil te houden of te verbeteren.

U vraagt zich, net als vele eigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw hond of kat te eten geeft. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw hond of kat heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.

ELKE HOND EN KAT -OOK DIE VAN U- IS EEN CARNIVOOR.
Echter veel voedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten te veel granen en zetmeel. Wist u dat 66% van de voedingen voor de volwassen voeding een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft?** Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen.

MINDER VAN WAT NIET BELANGRIJK IS: MINDER KOOLHYDRATEN
Veterinary HPM benadert zo nauwkeurig mogelijk de natuurlijke behoefte van een carnivoor door een samenstelling met 40% minder koolhydraten dan andere beschikbare hondenvoedingen. Het bevat geen maïs, tarwe of gluten.
MEER VAN WAT BELANGRIJK IS: MEER EIWIT
De natuurlijke dieetkeuze van een carnivoor is rijk aan eiwitten. Veterinary HPM heeft het hoogste gehalte aan dierlijke eiwitten beschikbaar is. Dit resulteert in een nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van uw carnivoor en in een uitmuntende smakelijkheid.

VETERINARY HPM is een nieuwe generatie «Nutrition for Carnivores» die anders is dan andere voedingen in de markt. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw huisdier. De hoog eiwit – laag koolhydraat formulering is dus de reden waarom deze voeding zinvol is voor uw hond of kat.

VAN NATURE ZEER SMAKELIJK
Honden en katten waarderen gewoonweg de smaak. Door de formulering, die een hoog gehalte dierlijke eiwitten bevat, vinden zij het van nature zeer smakelijk. Daarnaast is de voeding zo ontwikkelt dat optimaal aan het maagdarmstelsel is aangepast waardoor het voor een probleemloze overgang zorgt.

Geef uw huisdier wat het van nature wil, een carnivoor dieet, zo ondersteunt u een goede conditie en gezondheid van uw huisdier met de juiste balans.

Wilt u meer weten over Veterinary HPM? Kijk dan op www.virbac.nl/veterinary-HPM of vraag ons hierover per telefoon of aan de balie.

Vriendelijke groet,

Bob Suurenbroek

Dierenarts in Raalte en Heino

 

Onze dierenartsen staan voor uw dier(en) klaar

24/7 bereikbaar

Eigen laboratorium

Complete zorg voor uw dier(en)

Alle kennis in huis

Scroll naar top